Informatiemarkt

Seniorenmarkt

Op zondag 23 juni organiseren Wooninc., de LEVGroep, gemeente Geldrop-Mierlo en Leef Geldrop-Mierlo voor de derde keer de ‘vitaal ouder worden’ informatiemarkt. Deze zal plaatsvinden op het WoonincPlus complex ‘Kastanjehof en de toegang is gratis.

Doel

Op de ‘Vitaal ouder worden’ markt willen we bewoners uit Geldrop-Mierlo relevante en interessante informatie geven omtrent het thema ‘zelfstandigheid, en regie houden over je toekomst’. Dit op een toegankelijke en plezierige manier. Door verschillende relevante organisaties bij elkaar te brengen, willen we senioren, familieleden, mantelzorgers etc. mogelijke oplossingen laten zien voor een hulpvraag of algemene informatie verstrekken rondom het thema.

Opzet

De markt wordt gehouden in de ontmoetingsruimte en het terras van het appartementencomplex Kastanjehof. De kramen zullen deels binnen en deels buiten staan. De markt staat gepland van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Alle deelnemende partijen brengen informatie over zorg, producten, praktische hulp of activiteiten passend bij de doelgroep. Naast de kramen willen we kijken of er interesse is om ook workshops / lezingen te geven, die passen bij het thema vitaal ouder worden. U kunt dit aangeven bij opgave van uw interesse om deel te nemen.

Vitaal ouder worden

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Senioren
Datum Tijd Locatie
23-06-2024 11:00 tot 14:00 uur WoonincPlus Complex Kastganjehof
Kastanjehof
5664RT Geldrop

Contact

Leef! Geldrop Mierlo, Wooninc. & LEVgroep

Buurtsportcoach Stan en Ann

Downloads

PDF-Document vitaal ouder worden