Team Leef

Inleiding

De buurtsportcoaches van Leef! Geldrop-Mierlo richten zich op het realiseren van voldoende sport- bewegings- en cultuuraanbod voor alle inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo van jong tot oud. Met een team van meer dan zeven personen richten wij ons op alle doelgroepen. Peuters, kleuters, basischoolkinderen, jongeren, volwassenen, senioren, unieke sporters, maar ook verenigingen horen hierbij.

Voor al deze doelgroepen proberen we een zo goed mogelijk en passend aanbod op het gebied van sport en bewegen te ontwikkelen en organiseren. Maandelijks worden er allerlei projecten en activiteiten opgezet in de hoop zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente Geldrop-Mierlo aan het sporten te krijgen. Onze focus ligt voornamelijk op baisschoolkinderen en verenigingen, maar iedere doelgroep komt aan bod.

Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van het basisonderwijs door middel van pleinspelen, gymlessen, sportdagen, maar ook kampactiviteiten. Wanneer er op vroege leeftijd een goede motorische basis gelegd kan worden, zal dit profijt hebben op de verdere ontwikkeling van het kind. 

Zoals eerder aangegeven proberen we het aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten op iedere doelgroep. We organiseren voor ieder wat wils, maar je kunt in principe met haast al je sport-/beweegvragen bij ons terecht. Mail ons dan via: info@leefgeldrop-mierlo.nl. 

Hieronder stelt iedere buurtsportcoach zichzelf voor en kun je lezen wat hij of zij allemaal doet binnen de gemeente. 

Mickey Jans
Ann Schoonbrood
Bas de Bruyn
Bram van den Eerenbeemt
Demi Ernest
Guus Dobbelsteen
Judith Lammers
Lisanne Megens
Marieke Verbakel
Martine Sanders
Maud Vaessen
Moniek Berkers
Nick Donkers
Rian Cremers
Roy Gieben
Roy Olislagers
Rudy Wolters
Sjors Aerts
Stan van Litsenburg
Stèphan van de Peppel
Thijs van den Bos