Speurtocht Uno-Animo

Persoon met verrekijker tussen stapels boeken

Speurtocht vanuit Uno-Animo voor alle inwoners van Mierlo, doe mee en win!

In de carnavalsvakantie kunnen we dit jaar geen carnaval vieren en helaas zijn er ook weinig andere activiteiten te doen. Gymnastiekvereniging Uno-Animo uit Mierlo heeft daarom een speurtocht georganiseerd. Leden krijgen een speciale bingokaart maar alle inwoners van Mierlo kunnen meedoen aan de speurtocht!

Maak een bingokaart bestaande uit 25 hokjes, ieder hokje staat voor 1 opdracht. De opdrachten zijn door heel Mierlo te vinden en hangen voor de ramen. Elke opdracht hangt zelfs twee keer in Mierlo, dus je maakt twee keer kans om de opdracht te vinden, maar je moet uiteindelijk wel 25 verschillende opdrachten gedaan hebben. Als je een opdracht hebt gevonden voer je de opdracht uit en maak je daar een foto of filmpje van en je streept het vakje op je zelfgemaakte bingokaart aan.

Heb je als eerste de hele kaart vol dan kan je een gave prijs winnen. Stuur het bewijs (foto’s het liefst in 1 word bestand) dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd naar speurtocht@uno-animo.nl.

P.S. Voor sommige opdrachten heb je materiaal nodig dus neem een tasje met 2 flesjes water, een balletje, springtouw, ballon en misschien gewoon iets lekkers mee voor onderweg.

Op de facebookpagina van Uno-Animo worden regelmatig tips gegeven over de locaties waar je de opdrachten kunt vinden. Veel plezier en we zien graag jullie resultaten onder onze berichten op Facebook!

Speurtocht 12-21 februari

Prijs: GRATIS
Inschrijvingen gesloten

Contact