Paintball

Afbeelding JC LUUK

Opening 'nieuw' jongerencentrum

Het jongerencentrum aan de Molenstraat in Geldrop opent op 09 oktober haar 'nieuwe' deuren. In samenwerking met allerlei partners zullen er dat weekend veel activiteiten plaats gaan vinden in het kader van een spiksplinternieuw jongerencentrum, maar zal vooral in het teken staan van een nieuwe werkwijze waarbij het jongerenwerk zich gaat richten op de talentontwikkeling van álle jongeren in heel Geldrop-Mierlo.

Het afgelopen jaar is het team bezig geweest met een metamorfose. Onder de noemer dat de winkel open moest blijven tijdens de wederopbouw van het huidige jongerenwerk presenteerde de groep enthousiastelingen: ‘InDeMaak’! Met deze tussentijdse huisstijl liet LEVgroep Geldrop-Mierlo zien dat er samen met jongeren het jaar sterk is begonnen door de handen uit de mouwen te steken om de boel te gaan ontwerpen en verbouwen. Tijdens deze onderzoekende fase heeft het team zich gericht op de motivaties van jongeren om in co-creatie een nieuwe werkwijze met een nieuwe identiteit te neer te zetten!

Op het moment van schrijven zijn de jongeren en jongerenwerkers nog steeds druk IN DE MAAK! Bent u geïnteresseerd, wilt u meehelpen met brainstormen of wilt u graag de handen uit uw mouwen steken voor de verbouwing? Schroom dan niet om even binnen te komen lopen.

Op deze feestelijke dag organiseren wij een vette paintball activiteit voor de liefhebbers!

Paintball

Prijs: GRATIS
Leeftijd: Iedereen
Doelgroep: Iedereen
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
15-12-2021 00:00 tot 00:01 uur