Online Inspiratiesessie

Afbeelding online inspiratiesessie

Online inspiratiesessie

Gezonde sportomgeving 

''Steeds meer sportverenigingen willen hun jeugdleden het goede voorbeeld geven door de sportomgeving gezonder te maken''

Maar wat is dan een gezonde sportomgeving? Volgens het NOC*NSF is dat een prettige plek waar mensen graag komen, waar gezond gedrag de norm is en waar jongeren geen ongezond gedrag leren. Dit houdt in: een rookvrij sportterrein, een kantine waar ook gezonder assortiment aanwezig is en waar verantwoord met alcohol wordt omgegaan. 

Irene Walk (Team:Fit), Floris Brocaar (Novadic-Kentron) en Tineke Meeldijk (GGD Brabant-Zuidoost) vertellen tijdens dit webinar over de stappen die je als vereniging kunt zetten. Het is echt niet zo dat je als vereniging in 1x met deze drie onderwerpen moet beginnen. Iedere stap vooruit is winst. Vaak zijn de stappen die gezet kunnen worden makkelijker dan verwacht.

Verder zullen er tijdens het webinar ook verenigingen aanwezig zijn, die uit ervaring kunnen vertellen hoe ze een gezondere vereniging zijn geworden en zal er veel tijd zijn om vragen te stellen.

Wanneer

Dinsdag 14 september 19:30-20:45 uur

Voor wie

Bestuursleden, barvrijwilligers, trainers, coaches en andere betrokkenen bij sportverenigingen in Zuidoost Brabant. 

Aanmelden

www.ggdbzo.nl/agenda/Paginas/Online-inspiratiesessie-gezonde-sportomgeving.aspx

Downloads

PDF-Document informatie flyer online inspiratiesessie gezonde sportomgeving