Jouw challenge met LOGO!

Logo van LOGO

Jouw challenge om overgewicht en Diabetes tegen te gaan!

Bewegen heeft niet alleen een positieve invloed op je lichaamsgewicht, de vetstofwisseling, de bloeddruk en de cholesterolspiegel, maar ook ga je door bewegen je blijer voelen, slaap je beter en vermindert je stress. Na de successen in de afgelopen jaren slaan ook dit jaar LOGO, Leef!Geldrop-Mierlo en de zorgprofessionals de handen ineen om jou op het goede pad te zetten! 

Overgewicht, pak het aan!

Ruim 50% van ons heeft te maken met overgewicht. Dit is vaak een gevolg van ons eetpatroon en te weinig bewegen. De balans tussen onze calorie inname en de calorieën die wij verbranden is niet goed; dit kan op termijn leiden tot een kortere levensverwachting, chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en Diabetes. Time to change, ga bewegen op je eigen niveau! 

Jouw Diabetes Challenge!

Heb je Diabetes, dan zijn er door meer te gaan bewegen voor jou nog veel meer positieve effecten! Denk aan: stabielere bloedsuiker waardes, verbetering van de insulinegevoeligheid en gewichtsverlies. 

Wil je samen met een professional werken aan het verbeteren van jouw gezondheid? Laat je informeren en kom in beweging door actief te gaan wandelen onder leiding van zorgprofessionals en ervaren trainers van LOGO. Je kunt ten allen tijden een mail naar diabeteschallenge@logogeldrop.nl sturen. Wil je graag je meer informatie? Dan mag je ook bellen naar coördinator Yvar de Weerd, tel. 06-20404668.

Wij inventariseren de aanmeldingen en overleggen dan samen met jou hoe jij je start kan maken, hierbij rekening houdend met de geldende regels rondom het Coranavirus. 

Contact