Enquête Leef! kinderboekje

Enquête Leef! kinderboekje

Inleiding

Beste aanbieder, vereniging,

Onlangs heeft uw vereniging of organisatie deelgenomen aan de eerste editie van Leef! Sportief & Creatief. We willen graag kijken hoe dit ontvangen is en of het een meerwaarde is voor de jeugd. Tevens willen we weten of de werkwijze prettig door u ontvangen werd of dat u eventuele verbeterpunten voor ons heeft.

Vandaar dat we u willen vragen om onderstaande vragenlijst in te vullen, dit vraagt slechts enkele minuten van uw tijd. We willen u vragen om de enquête vóór 31 januari in te vullen, zodat wij in februari aan de slag kunnen met de resultaten en ons tijdig kunnen voorbereiden op een eventueel vervolg.

De vragen kan je onderaan deze pagina invullen via het formulier. 

P.S.  Mocht u zelf activiteitenaanbod en/of proeflessen aan de website www.leefgeldrop-mierlo.nl willen toevoegen, stuur dan een e-mail naar info@leefgeldrop-mierlo.nl. U ontvangst dan een account, waarmee u kunt inloggen op de site. Hiermee kunt u gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten blijven aanbieden buiten het boekje Leef Sportief & Creatief om. Natuurlijk kunt u ook gewoon de activiteiten blijven mailen naar ons en wij zullen deze dan vervolgens voor u plaatsen.

Alvast bedankt.

Namens, Team Leef! Geldrop-Mierlo

Uiterlijke datum invullen enquête

Datum Tijd
31 jan 09:00 tot 17:00 uur